Barberare i Tollarp

Annons:

Barberare i Tollarp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tollarp. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tollarp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tollarp. För att veta vilken av de olika barberare i Tollarp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tollarp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tollarp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tollarp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tollarp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tollarp.

Hårknuten
Kungsv. 22 A
298 31 TOLLARP


Ett Strå Vassare
Sönnarslövsv. 230
298 91 TOLLARP


Hårstudio M
Göklyckeg. 7
298 33 TOLLARP


Salong Gloria
Polg. 1
298 32 Tollarp


Tollarp Hembesöksfrissan
Tullsåkrav. 586 -22
298 91 TOLLARP


Salong Klipper
Torvkupev. 23
298 34 Tollarp


Salong Kamma-Lätt
Gåshageg. 11
298 32 Tollarp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tollarp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tollarp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tollarp

I Tollarp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tollarp:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tollarp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tollarp.

I Tollarp finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tollarp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.