Barberare i Sibbhult

Annons:

Barberare i Sibbhult - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sibbhult. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sibbhult när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sibbhult. För att veta vilken av de olika barberare i Sibbhult som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sibbhult kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sibbhult som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sibbhult

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sibbhult som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sibbhult.

Lockey Salongen
Aspg. 3
289 71 Sibbhult


Salong Klippers
Brobyv. 11
289 71 Sibbhult


Salong Modern
Mölleg. 20
289 72 SIBBHULT


Salong Hon & Han
Ringg. 15
289 72 SIBBHULT


Modeklippet Jenny Axelsson
Tjäderg. 4
289 72 SIBBHULT

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sibbhult

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sibbhult

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sibbhult

I Sibbhult finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sibbhult:

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sibbhult om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sibbhult.

I Sibbhult finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sibbhult rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.