Barberare i Påarp

Annons:

Barberare i Påarp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Påarp. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Påarp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Påarp. För att veta vilken av de olika barberare i Påarp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Påarp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Påarp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Påarp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Påarp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Påarp.

Frisyrfixarn Pia Skoog
Mörarpsv. 20
253 53 PÅARP


Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 -A
253 53 PÅARP


Salong LeMac
Flybjärsv. 42
253 52 Påarp


Ulrikas Spa & Cosmetiqua
Lokförareg. 20 A
253 53 PÅARP


Salong Variette
Slång. 2
253 51 PÅARP


Salong Woman
Glebers v. 29
253 53 PÅARP


Lilla Salongen
Lokv. 3 D
253 52 Påarp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Påarp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Påarp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Påarp

I Påarp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Påarp:

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Påarp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Påarp.

I Påarp finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Påarp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.