Barberare i Lövestad

Annons:

Barberare i Lövestad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Lövestad. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Lövestad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Lövestad. För att veta vilken av de olika barberare i Lövestad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Lövestad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Lövestad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Lövestad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Lövestad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Lövestad.

Salong Charlotte
Söderg. 20
275 75 Lövestad


Salong Sylvia
N. Björkerödsv. 20
275 72 LÖVESTAD


Nilsson, Jenny Ulrika
Söderg. 2
275 75 Lövestad

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Lövestad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Lövestad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Lövestad

I Lövestad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Lövestad:

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lövestad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Lövestad.

I Lövestad finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Lövestad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.