Barberare i Löderup

Annons:

Barberare i Löderup - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Löderup. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Löderup när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Löderup. För att veta vilken av de olika barberare i Löderup som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Löderup kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Löderup som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Löderup

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Löderup som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Löderup.

Aq Fönster KB
Ingridv. 28
271 77 LÖDERUP


Annelis Klippstuga
Fabriksg. 4 E
271 76 Löderup


Annelis Klippstuga
Storg. 22
271 76 Löderup

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Löderup

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Löderup

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Löderup

I Löderup finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Löderup:

Löderup är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Löderups socken i Skånes sydöstra hörn. Några kilometer söderut vid kusten ligger Löderups strandbad. Örum är en by cirka fyra kilometer norr om Löderup. Där finns det byggnadsminnesmärkta Örumshuset. I Löderup ligger Löderups kyrka.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 550, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Löderup om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Löderup.

I Löderup finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Löderup rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.