Barberare i Löberöd

Annons:

Barberare i Löberöd - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Löberöd. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Löberöd när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Löberöd. För att veta vilken av de olika barberare i Löberöd som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Löberöd kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Löberöd som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Löberöd

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Löberöd som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Löberöd.

Maritta-Salongen
Brahev. 7
241 61 LÖBERÖD


Salong Hårstugan
Repslagareg. 10
241 62 Löberöd


Salong Sara
Vinterg. 3
241 62 Löberöd


Hannah Andersson
Blåsbälgsg. 3
241 62 Löberöd


Brahesalongen I Löberöd AB
Brahev. 7
241 61 LÖBERÖD

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Löberöd

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Löberöd

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Löberöd

I Löberöd finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Löberöd:

Löberöd är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Eslövs kommun i Skåne län men även innefattande en mindre del av Höörs kommun. Cirka två kilometer väster om centrala Löberöd ligger Löberöds slott.

Yta: 77,21 hektar
Invånarantal: 1127, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Löberöd om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Löberöd.

I Löberöd finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Löberöd rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.