Barberare i Klågerup

Annons:

Barberare i Klågerup - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Klågerup. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Klågerup när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Klågerup. För att veta vilken av de olika barberare i Klågerup som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Klågerup kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Klågerup som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Klågerup

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Klågerup som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Klågerup.

G-M Salongen
Granv. 2
233 76 KLÅGERUP


Black & Gold Beautyhouse
Pilv. 1
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Klågerup

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Klågerup

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Klågerup

I Klågerup finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Klågerup:

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Klågerup om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Klågerup.

I Klågerup finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Klågerup rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.