Barberare i Kågeröd

Annons:

Barberare i Kågeröd - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kågeröd. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kågeröd när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kågeröd. För att veta vilken av de olika barberare i Kågeröd som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kågeröd kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kågeröd som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kågeröd

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kågeröd som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kågeröd.

Mia Nilssons Damfrisering
Möllarpsv. 17
268 77 Kågeröd


Lilla Salongen, Martina
Stenhuggareg. 5 A
268 77 Kågeröd


Minisalongen
Lillevångsg. 14
268 77 Kågeröd


Saras Hus AB
Domherreg. 8
268 77 Kågeröd

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kågeröd

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kågeröd

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kågeröd

I Kågeröd finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kågeröd:

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kågeröd om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kågeröd.

I Kågeröd finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kågeröd rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.