Barberare i Furulund

Annons:

Barberare i Furulund - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Furulund. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Furulund när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Furulund. För att veta vilken av de olika barberare i Furulund som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Furulund kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Furulund som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Furulund

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Furulund som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Furulund.

Helenes Hårstudio
Kungsg. 24
244 63 Furulund


Salong Mari Andersson
Gröneg. 2
244 63 Furulund


Salong Två Saxar
Gröneg. 2
244 63 Furulund


Salong Lisette
Triangelg. 11
244 62 FURULUND

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Furulund

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Furulund

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Furulund

I Furulund finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Furulund:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Furulund om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Furulund.

I Furulund finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Furulund rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.