Barberare i Dalby

Annons:

Barberare i Dalby - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Dalby. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Dalby när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Dalby. För att veta vilken av de olika barberare i Dalby som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Dalby kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Dalby som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Dalby

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Dalby som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Dalby.

Pia Lindbergs Klipperia
Allég. 3 A
247 54 Dalby


Klippet Wigårde Helén
G. Veberödsv. 3
247 56 Dalby


HårFixaren
Sparres v. 49
247 53 DALBY


Odromen AB
Tingsg. 6 A
247 50 Dalby

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Dalby

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Dalby

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Dalby

I Dalby finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Dalby:

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Dalby om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Dalby.

I Dalby finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Dalby rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.