Barberare i Bjuv

Annons:

Barberare i Bjuv - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bjuv. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bjuv när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bjuv. För att veta vilken av de olika barberare i Bjuv som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bjuv kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bjuv som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bjuv

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bjuv som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bjuv.

Bjuvs Frisör
S. Storg. 19
267 31 Bjuv


City Klipp I Bjuv
Norra Storgatan 98
267 35 Bjuv


Klöversalongen
N. Storg. 20
267 31 Bjuv


G Hair Studio
Postg. 1
267 31 Bjuv


Salong 13
Hantverkareg. 13
267 32 BJUV


Hårstudion I Bjuv AB
S. Storg. 20
267 31 BjuvSalong Aurora
S. Storg. 7


Salong Skills
Järnvägsg. 1
267 34 BJUV


Ritasalongen
Vallg. 4 A
267 38 BJUV


Salong Syrran & Ja
S. Storg. 17
267 31 Bjuv

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bjuv

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bjuv

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bjuv

I Bjuv finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bjuv:

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bjuv om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bjuv.

I Bjuv finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bjuv rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.