Barberare i Ydre

Annons:

Barberare i Ydre - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Ydre. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Ydre när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Ydre. För att veta vilken av de olika barberare i Ydre som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Ydre kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Ydre som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Ydre

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Ydre som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Ydre.

Hårverkstan
Prästgårdsudden 1 A
570 61 YDRE


Hana Klipp
Tranåsv. 3
570 60 Ydre


Hårfint - Lisbeth Pettersson
Hagagatan
570 60 Ydre

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Ydre

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Ydre

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Ydre

I Ydre finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Ydre:

Ydre kommun är en kommun i Östergötlands län. Kommunen är till invånarantalet Götalands minsta och den har Sveriges minsta centralort, Österbymo. Befolkningstätheten i kommunen är Götalands lägsta.

Yta: 778,62 km2
Invånarantal: 3665, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ydre om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Ydre.

I Ydre finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Ydre rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.