Barberare i Lotorp

Annons:

Barberare i Lotorp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Lotorp. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Lotorp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Lotorp. För att veta vilken av de olika barberare i Lotorp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Lotorp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Lotorp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Lotorp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Lotorp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Lotorp.

Klippjouren i Finspång HB
Litografv. 3
610 13 LOTORP

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Lotorp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Lotorp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Lotorp

I Lotorp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Lotorp:

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lotorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Lotorp.

I Lotorp finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Lotorp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.