Barberare i Kisa

Annons:

Barberare i Kisa - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kisa. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kisa när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kisa. För att veta vilken av de olika barberare i Kisa som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kisa kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kisa som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kisa

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kisa som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kisa.

Annikas Herrfrisering
St. Torget 5
590 37 Kisa


Ögonfröjd
Tvärg. 2
590 37 Kisa


Salong Frizzan I Kisa HB
Bergdalag. 19
590 38 KISA


Hårdesign Anna Wilhelmsson
Storg. 13
590 38 KISA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kisa

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kisa

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kisa

I Kisa finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kisa:

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kisa om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kisa.

I Kisa finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kisa rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.