Barberare i Storå

Annons:

Barberare i Storå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Storå. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Storå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Storå. För att veta vilken av de olika barberare i Storå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Storå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Storå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Storå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Storå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Storå.

Anns Damfrisering
Stationsv. 16
711 76 Storå


Broman,Ann Ingrid Kristina Bro
Jönshyttan 135
711 76 Storå

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Storå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Storå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Storå

I Storå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Storå:

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Storå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Storå.

I Storå finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Storå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.