Barberare i Östansjö

Annons:

Barberare i Östansjö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Östansjö. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Östansjö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Östansjö. För att veta vilken av de olika barberare i Östansjö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Östansjö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Östansjö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Östansjö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Östansjö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Östansjö.

Malins Hårateljé
Högv. 11
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Östansjö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Östansjö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Östansjö

I Östansjö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Östansjö:

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Östansjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Östansjö.

I Östansjö finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Östansjö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.