Barberare i Mullhyttan

Annons:

Barberare i Mullhyttan - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Mullhyttan. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Mullhyttan när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Mullhyttan. För att veta vilken av de olika barberare i Mullhyttan som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Mullhyttan kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Mullhyttan som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Mullhyttan

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Mullhyttan som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Mullhyttan.

Sanna Salongen, Britt-Marie Karlsson
Mullhytte Letstig 16
716 94 MULLHYTTAN

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Mullhyttan

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Mullhyttan

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Mullhyttan

I Mullhyttan finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Mullhyttan:

Mullhyttan är en tätort i Lekebergs kommun i Örebro län, belägen vid foten av södra Kilsbergen, i Västernärke. Strax söder om Mullhyttan ligger högmossen Skagerhultsmossen. Mossen är ett naturreservat sedan 1982. 6 kilometer nordväst om samhället ligger sjön Multen, med flera olika badplatser bland annat NF Bergslagens Solsport nakenbad

Yta: 145,27 hektar
Invånarantal: 503, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Mullhyttan om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Mullhyttan.

I Mullhyttan finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Mullhyttan rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.