Barberare i Laxå

Annons:

Barberare i Laxå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Laxå. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Laxå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Laxå. För att veta vilken av de olika barberare i Laxå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Laxå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Laxå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Laxå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Laxå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Laxå.

Salong 33:an
Skolg. 33
695 30 Laxå


Hårboutiqen
Revirv. 18
695 30 Laxå


Salong Guldlocken
Postg. 16 B
695 30 Laxå


Yeesalong
Järnvägsg. 1
695 30 Laxå


Marias Klipphörna
Tjärbrännarstigen 4
695 32 Laxå


Cavallie Styling
Hjortronstigen 7
695 30 Laxå

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Laxå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Laxå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Laxå

I Laxå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Laxå:

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Laxå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Laxå.

I Laxå finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Laxå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.