Barberare i Fjugesta

Annons:

Barberare i Fjugesta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Fjugesta. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Fjugesta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Fjugesta. För att veta vilken av de olika barberare i Fjugesta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Fjugesta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Fjugesta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Fjugesta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Fjugesta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Fjugesta.

Lekebergs Skönhetscenter AB
Sveag. 1
716 31 FJUGESTA


by LinaP AB
Storg. 20
716 30 Fjugesta


Ewys Herrfrisering o. Solarium
Storg. 23
716 30 Fjugesta


Lekebergs Frisering
Storg. 25
716 30 Fjugesta

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Fjugesta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Fjugesta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Fjugesta

I Fjugesta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Fjugesta:

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fjugesta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Fjugesta.

I Fjugesta finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Fjugesta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.