Barberare i Vuollerim

Annons:

Barberare i Vuollerim - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vuollerim. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vuollerim när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vuollerim. För att veta vilken av de olika barberare i Vuollerim som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vuollerim kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vuollerim som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vuollerim

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vuollerim som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vuollerim.

Hårfixarn Eva Frisör & Ekonom
Gästgivarev. 14
960 30 VUOLLERIM


Solbritts Hårverksta
Villastigen 9
960 30 VUOLLERIM


Hårstudion i Vuollerim
Bodenv. 50
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vuollerim

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vuollerim

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vuollerim

I Vuollerim finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vuollerim:

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vuollerim om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vuollerim.

I Vuollerim finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vuollerim rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.