Barberare i Vittangi

Annons:

Barberare i Vittangi - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vittangi. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vittangi när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vittangi. För att veta vilken av de olika barberare i Vittangi som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vittangi kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vittangi som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vittangi

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vittangi som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vittangi.

Pirjos Frisering
Strandv. 6
980 10 Vittangi

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vittangi

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vittangi

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vittangi

I Vittangi finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vittangi:

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vittangi om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vittangi.

I Vittangi finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vittangi rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.