Barberare i Tärendö

Annons:

Barberare i Tärendö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tärendö. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tärendö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tärendö. För att veta vilken av de olika barberare i Tärendö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tärendö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tärendö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tärendö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tärendö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tärendö.

Frisör Karin
Talinenv. 16
980 61 TÄRENDÖ


Anjas Hud & Hårvård
Laitamaa 33
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tärendö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tärendö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tärendö

I Tärendö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tärendö:

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tärendö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tärendö.

I Tärendö finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tärendö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.