Barberare i Råneå

Annons:

Barberare i Råneå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Råneå. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Råneå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Råneå. För att veta vilken av de olika barberare i Råneå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Råneå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Råneå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Råneå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Råneå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Råneå.

Hår & Sånt
Kängsöv. 2
955 31 Råneå


Klipporama
Affärsv. 6 A
955 31 Råneå


Studio My Style
Kängsöv. 2 A
955 31 Råneå

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Råneå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Råneå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Råneå

I Råneå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Råneå:

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Råneå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Råneå.

I Råneå finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Råneå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.