Barberare i Pajala

Annons:

Barberare i Pajala - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Pajala. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Pajala när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Pajala. För att veta vilken av de olika barberare i Pajala som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Pajala kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Pajala som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Pajala

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Pajala som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Pajala.

Salong 22
Kengisg. 8
984 31 Pajala


Päivis Klippotek
Kengisg. 1 D
984 31 Pajala


Hårdesign Li-LO
Laestadiusv. 22
984 31 Pajala

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Pajala

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Pajala

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Pajala

I Pajala finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Pajala:

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Pajala om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Pajala.

I Pajala finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Pajala rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.