Barberare i Övertorneå

Annons:

Barberare i Övertorneå - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Övertorneå. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Övertorneå när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Övertorneå. För att veta vilken av de olika barberare i Övertorneå som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Övertorneå kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Övertorneå som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Övertorneå

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Övertorneå som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Övertorneå.

Beauty Gallerian
Matarengiv. 17 A
957 31 ÖVERTORNEÅ


Diadem Riitta
V. Armasjärvi 14
957 91 ÖVERTORNEÅ


Salong Jenni Rova
Hemv. 9 C
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Övertorneå

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Övertorneå

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Övertorneå

I Övertorneå finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Övertorneå:

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Övertorneå om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Övertorneå.

I Övertorneå finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Övertorneå rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.