Barberare i Hortlax

Annons:

Barberare i Hortlax - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hortlax. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hortlax när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hortlax. För att veta vilken av de olika barberare i Hortlax som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hortlax kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hortlax som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hortlax

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hortlax som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hortlax.

Divine Frisör & Shop
Skatanv. 134
944 31 HORTLAX


Britta-Salongen B Sonnbro
Harvv. 8
944 31 HORTLAX


Frisörgården
Prästbov. 1
944 31 HORTLAX


Högdahls Frisersalong
Liev. 23
944 31 HORTLAX


Sax & Fön Linda Åhman
Skatanv. 49
944 31 HORTLAX


Hårklippet
Hortlaxv. 43
944 31 HORTLAX

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hortlax

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hortlax

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hortlax om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hortlax.

I Hortlax finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hortlax rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.