Barberare i Haparanda

Annons:

Barberare i Haparanda - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Haparanda. Sammanlagt så finns det 9 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Haparanda när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Haparanda. För att veta vilken av de olika barberare i Haparanda som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Haparanda kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Haparanda som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Haparanda

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Haparanda som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Haparanda.

Hårmode
Storg. 73 A
953 31 HAPARANDA


Hemma Salongen Bella
Orrv. 38
953 35 HAPARANDA


Frisör Annika
Storg. 84
953 31 HAPARANDA


Hår & Harmoni Haparanda
Köpmansg. 14
953 31 HAPARANDA


Guldsaxen
Storg. 76
953 32 Haparanda


Salong Primadonna
Storg. 88 A
953 31 HAPARANDA


Tatjanas Herr- & Damfrisering
Bäverv. 15
953 36 Haparanda


Salong Änglalik
Torgg. 39
953 32 Haparanda


Kangas, Angelica
Storg. 76
953 32 Haparanda

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Haparanda

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Haparanda

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Haparanda

I Haparanda finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Haparanda:

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Haparanda om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Haparanda.

I Haparanda finns det som sagt 9 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Haparanda rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.