Barberare i Gällivare

Annons:

Barberare i Gällivare - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Gällivare. Sammanlagt så finns det 17 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Gällivare när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Gällivare. För att veta vilken av de olika barberare i Gällivare som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Gällivare kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Gällivare som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Gällivare

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Gällivare som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Gällivare.

You by therése
Malmbergsv. 4
982 31 Gällivare


Stinas Hårcenter
Centralplan
982 36 GÄLLIVARE


Steel Herrsalong
Storg. 21
982 32 GÄLLIVARE


Frisör Ann-Sofie
Malmbergsv. 6
982 31 Gällivare


Storgatan 10 Frisör Anna Karlsson
Storg. 10
982 31 Gällivare


Clippet
Söderbergsv. 8
982 36 GÄLLIVARE


Salong L
Storg. 11
982 31 Gällivare


Salong Lockigt & Rakt
Per Högströmsg. 3 A
982 31 Gällivare


Unique By Amanda-Cecilia
Hantverkareg. 15
982 31 Gällivare


Lassinantti, Andreas
Curteliusv. 22
982 39 Gällivare


Maarits Klipp
Industrig. 2
982 31 Gällivare


Larsson, Tommy
Malmbergsv. 1 C
982 36 GÄLLIVARE


Hårstudion
Lasarettsg. 25
982 32 GÄLLIVARE


Ulrikas Frisyrbod
Smedjeg. 2
982 32 GÄLLIVARE


Invest Gällivare AB
Ågatan 9
982 34 GÄLLIVARE


Henriksson, Helene Annabell
Skomakarev. 6
982 38 GÄLLIVARE


Macadamia
Malmbergsv. 2
982 31 Gällivare

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Gällivare

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Gällivare

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Gällivare

I Gällivare finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Gällivare:

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gällivare om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Gällivare.

I Gällivare finns det som sagt 17 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Gällivare rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.