Barberare i Arvidsjaur

Annons:

Barberare i Arvidsjaur - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Arvidsjaur. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Arvidsjaur när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Arvidsjaur. För att veta vilken av de olika barberare i Arvidsjaur som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Arvidsjaur kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Arvidsjaur som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Arvidsjaur

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Arvidsjaur som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Arvidsjaur.

Ankes Hårdesign
Stationsg. 21 B
933 32 ARVIDSJAUR


Anjas Hårstudio
Storg. 16 C
933 32 ARVIDSJAUR


Hair 4 You
Garvareg. 4
933 32 ARVIDSJAUR


Christins Damfrisering
Stationsg. 14
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Frisyren
Storg. 26 C
933 32 ARVIDSJAUR


Isakssons Frisering
Södra g. 29 A
933 32 ARVIDSJAUR


Möller, Sara
G. Landsv. 92
933 34 ARVIDSJAUR


Salong G & Company
Storg. 10
933 31 Arvidsjaur


Viktoriasalongen
Stationsg. 30
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Gossip
Storg. 14 A
933 32 ARVIDSJAUR

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Arvidsjaur

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Arvidsjaur

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Arvidsjaur:

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Arvidsjaur om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Arvidsjaur.

I Arvidsjaur finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Arvidsjaur rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.