Barberare i Arjeplog

Annons:

Barberare i Arjeplog - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Arjeplog. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Arjeplog när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Arjeplog. För att veta vilken av de olika barberare i Arjeplog som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Arjeplog kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Arjeplog som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Arjeplog

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Arjeplog som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Arjeplog.

Idasalongen
Storg. 7
938 31 Arjeplog


Salong Hårfin
Storg. 7
938 31 Arjeplog

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Arjeplog

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Arjeplog

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Arjeplog

I Arjeplog finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Arjeplog:

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Arjeplog om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Arjeplog.

I Arjeplog finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Arjeplog rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Norrbotten.