Barberare i Väckelsång

Annons:

Barberare i Väckelsång - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Väckelsång. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Väckelsång när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Väckelsång. För att veta vilken av de olika barberare i Väckelsång som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Väckelsång kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Väckelsång som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Väckelsång

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Väckelsång som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Väckelsång.

Clipp Corner
Centrumg. 8
362 51 VÄCKELSÅNG


Evert Gustafsson
Möckleryd Södergård 19
362 50 Väckelsång

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Väckelsång

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Väckelsång

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Väckelsång

I Väckelsång finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Väckelsång:

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Väckelsång om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Väckelsång.

I Väckelsång finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Väckelsång rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kronoberg.