Barberare i Tingsryd

Annons:

Barberare i Tingsryd - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tingsryd. Sammanlagt så finns det 9 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tingsryd när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tingsryd. För att veta vilken av de olika barberare i Tingsryd som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tingsryd kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tingsryd som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tingsryd

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tingsryd som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tingsryd.

Salong på Gården
Storg. 42
362 30 Tingsryd


Studio 46
S. Smedjeg. 6
362 30 Tingsryd


Klippateljén
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd


Klipp-In
Storg. 52
362 30 Tingsryd


Salong Karin
Värendsg. 3
362 30 Tingsryd


Sivs Hårstudio
Värendsg. 11 A
362 30 Tingsryd


Frisörstugan Tingsryd
Almv. 18
362 31 TINGSRYD


Frisörstugan Hon o Han
Järnvägsg. 3 B
362 30 Tingsryd


Tingsryds Klippateljé
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tingsryd

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tingsryd

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tingsryd

I Tingsryd finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tingsryd:

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tingsryd om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tingsryd.

I Tingsryd finns det som sagt 9 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tingsryd rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kronoberg.