Barberare i Norrhult

Annons:

Barberare i Norrhult - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Norrhult. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Norrhult när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Norrhult. För att veta vilken av de olika barberare i Norrhult som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Norrhult kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Norrhult som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Norrhult

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Norrhult som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Norrhult.

Gerds Salong
Industrig. 5
360 71 NORRHULT


Sabina Kroon
Norrhultsv. 52
360 71 NORRHULT


Hårfint
Norrhultsv. 52
360 71 NORRHULT

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Norrhult

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Norrhult

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Norrhult

I Norrhult finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Norrhult:

Norrhult-Klavreström är en av SCB avgränsad och namnsatt tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Tätorten omfattar bebyggelse i de två orterna Norrhult och Klavreström, vilka sedan 1975 räknas som sammanväxta av Statistiska centralbyrån. orterna är belägna i Nottebäcks socken nära gränsen till Växjö kommun.

Yta: 280,23 hektar
Invånarantal: 1215, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Norrhult om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Norrhult.

I Norrhult finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Norrhult rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kronoberg.