Barberare i Moheda

Annons:

Barberare i Moheda - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Moheda. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Moheda när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Moheda. För att veta vilken av de olika barberare i Moheda som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Moheda kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Moheda som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Moheda

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Moheda som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Moheda.

Hairshape Frisör Anna Engström
V. Järnvägsg. 3
342 60 MOHEDA


Fanni Hair
Kyrkog. 8
342 60 MOHEDA


Äppeldalen i Båstad AB
Rönnv. 3
342 61 Moheda


Lilla Salongen
Lärkg. 37
342 60 MOHEDA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Moheda

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Moheda

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Moheda

I Moheda finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Moheda:

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Moheda om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Moheda.

I Moheda finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Moheda rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kronoberg.