Barberare i Vena

Annons:

Barberare i Vena - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vena. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vena när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vena. För att veta vilken av de olika barberare i Vena som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vena kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vena som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vena

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vena som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vena.

Mysans Hårstuga
Kristdalav. 14
577 90 Vena


Stenkulla Förvaltning AB
Kullv. 1
577 90 Vena

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vena

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vena

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vena

I Vena finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vena:

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vena om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vena.

I Vena finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vena rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.