Barberare i Torsås

Annons:

Barberare i Torsås - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Torsås. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Torsås när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Torsås. För att veta vilken av de olika barberare i Torsås som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Torsås kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Torsås som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Torsås

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Torsås som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Torsås.

Huvudsaken Petra & Camilla
Allfarg. 16
385 31 TORSÅS


Mias Hårservice / Lenas Alternativ
Ilingetorp
385 91 TORSÅS


Kerstins Hårateljé
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Petra Larssons Hår AB
Ripg. 7
385 32 Torsås


Mias Hårservice
Ilingetorp 902
385 91 TORSÅS


Salong Gun & Camilla
Duvg. 3
385 32 Torsås


Salong 2 Klippare
Allfarg. 25
385 31 TORSÅS


Kjells Salong HB
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Rune Nilssons Herrsalong
Allfarg. 24
385 31 TORSÅS


C.E. Hårknuten
Falkg. 4
385 33 TORSÅS

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Torsås

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Torsås

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Torsås

I Torsås finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Torsås:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Torsås om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Torsås.

I Torsås finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Torsås rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.