Barberare i Mörbylånga

Annons:

Barberare i Mörbylånga - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Mörbylånga. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Mörbylånga när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Mörbylånga. För att veta vilken av de olika barberare i Mörbylånga som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Mörbylånga kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Mörbylånga som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Mörbylånga

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Mörbylånga som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Mörbylånga.

Saras Klippstudio
Skomakareg. 3 Stora Frö
386 60 Mörbylånga


Salong Marianne
Köpmang. 7
386 50 MÖRBYLÅNGA


Salong Hårmoni
Kyrkbyn 406
386 51 Mörbylånga


Fotkliniken Mörbylånga
Köpmang. 26
386 50 MÖRBYLÅNGA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Mörbylånga

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Mörbylånga

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Mörbylånga

I Mörbylånga finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Mörbylånga:

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Mörbylånga om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Mörbylånga.

I Mörbylånga finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Mörbylånga rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.