Barberare i Hultsfred

Annons:

Barberare i Hultsfred - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hultsfred. Sammanlagt så finns det 7 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hultsfred när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hultsfred. För att veta vilken av de olika barberare i Hultsfred som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hultsfred kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hultsfred som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hultsfred

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hultsfred som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hultsfred.

Gunillas Hårateljé
Storg. 63
577 30 HULTSFRED


Intermezzo Frisör & Shop
V. Långg. 46
577 30 HULTSFRED


Hårdesign Johanna
Hagadalsg. 6
577 31 Hultsfred


H-37 i Hultsfred
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Klippstugan
Hjälmstigen 2
577 36 HULTSFRED


Salong Robin Hood
N. Kyrkogårdsg. 18
577 34 HULTSFRED


Gunillas Hårateljé
V. Långg. 49
577 30 HULTSFRED

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hultsfred

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hultsfred

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hultsfred

I Hultsfred finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hultsfred:

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hultsfred om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hultsfred.

I Hultsfred finns det som sagt 7 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hultsfred rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.