Barberare i Färjestaden

Annons:

Barberare i Färjestaden - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Färjestaden. Sammanlagt så finns det 14 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Färjestaden när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Färjestaden. För att veta vilken av de olika barberare i Färjestaden som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Färjestaden kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Färjestaden som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Färjestaden

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Färjestaden som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Färjestaden.

Salongen i Färjestaden
Storg. 23
386 31 Färjestaden


Studio 8
Storg. 8
386 30 FÄRJESTADEN


Monicas Andrum
Storg. 20
386 30 FÄRJESTADEN


Ölands Köpstad
Brandstationsg.
386 31 FärjestadenDin Frisör i Runsten
Runsten


Din Frisör, Runsten
Runsten 32
386 94 FÄRJESTADEN


Intermezzo Frisör & Shop
Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Linn Maria Sofia Moberg
Runsten 33
386 94 FÄRJESTADEN


Salong Maja
Torsg. 2
386 92 FÄRJESTADEN


Klipperiet
Storg. 41
386 31 Färjestaden


Gårdby Herrfrisering
Kummelv. 14
386 92 FÄRJESTADEN


Salong Gårdby
Gårdby 153
386 92 FÄRJESTADEN


Salong Elza
Sjöbergs g. 60
386 30 FÄRJESTADEN


Excelsior
Bettorp 114
386 94 FÄRJESTADEN

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Färjestaden

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Färjestaden

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Färjestaden om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Färjestaden.

I Färjestaden finns det som sagt 14 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Färjestaden rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.