Barberare i Ankarsrum

Annons:

Barberare i Ankarsrum - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Ankarsrum. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Ankarsrum när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Ankarsrum. För att veta vilken av de olika barberare i Ankarsrum som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Ankarsrum kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Ankarsrum som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Ankarsrum

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Ankarsrum som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Ankarsrum.

Ell-Be Salongen
Tjäderv. 4
590 90 ANKARSRUM


Salong Sandra
Tjustv. 7
593 70 Ankarsrum


Madeleine´S Kam & Sax
Bäckv. 1
593 70 Ankarsrum


Ell-Be Salongen Laila Edman
Tjäderv. 4
590 90 ANKARSRUM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Ankarsrum

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Ankarsrum

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Ankarsrum

I Ankarsrum finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Ankarsrum:

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Ankarsrum om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Ankarsrum.

I Ankarsrum finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Ankarsrum rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.