Barberare i Vaggeryd

Annons:

Barberare i Vaggeryd - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vaggeryd. Sammanlagt så finns det 12 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vaggeryd när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vaggeryd. För att veta vilken av de olika barberare i Vaggeryd som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vaggeryd kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vaggeryd som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vaggeryd

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vaggeryd som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vaggeryd.

Salong Hon & Han
Järnvägsg. 14
567 30 Vaggeryd


Din Frisör
Järnvägsg. 5
567 30 Vaggeryd


Hårateljén Designgruppen ME
Linnég. 5
567 30 Vaggeryd


Gunilla Bergqvist Hårateljé
Odeng. 5
567 32 Vaggeryd


Ingvors Damfrisering, Ingvor Fredriksson
Mellängsg. 23
567 33 VAGGERYD


Salong Mattis
Storg. 41
567 30 Vaggeryd


Salong Carina
Dammg. 12
567 31 VAGGERYD


Nguyen, Thi Khanh
Hjortsjöv. 5
567 32 Vaggeryd


Hårstudion
Jönköpingsv. 53
567 33 VAGGERYD


Salong Forslander AB
Stationsg. 5
567 30 Vaggeryd


Klippstugan
Österg. 4
567 30 Vaggeryd


Hårateljé Designgruppen Me
Östermov. 7
567 30 Vaggeryd

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vaggeryd

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vaggeryd

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vaggeryd

I Vaggeryd finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vaggeryd:

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vaggeryd om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vaggeryd.

I Vaggeryd finns det som sagt 12 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vaggeryd rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.