Barberare i Sävsjö

Annons:

Barberare i Sävsjö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sävsjö. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sävsjö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sävsjö. För att veta vilken av de olika barberare i Sävsjö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sävsjö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sävsjö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sävsjö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sävsjö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sävsjö.

Hårfint
V. Järnvägsg. 19 A
576 35 Sävsjö


Sävsjö Salong
Kopparslagareg. 1
576 35 Sävsjö


Sävsjö Moderna Saxar AB
Storg. 10
576 31 Sävsjö


Hair é vi
St. Torget 3 A
576 35 Sävsjö


City Klipp-Drop In
Rosenv. 1
576 32 SÄVSJÖ


Systrarna Sax AB
Kopparslagareg. 2
576 35 Sävsjö


Kerstins Salong
Röjarstigen 2
576 31 Sävsjö


Klippkällarn
Odeng. 33
576 31 Sävsjö


Saxcess
Köpmang. 5 A
576 35 Sävsjö


Salong Nina
Kopparslagareg. 4 A
576 35 Sävsjö

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sävsjö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sävsjö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sävsjö

I Sävsjö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sävsjö:

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sävsjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sävsjö.

I Sävsjö finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sävsjö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.