Barberare i Reftele

Annons:

Barberare i Reftele - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Reftele. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Reftele när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Reftele. För att veta vilken av de olika barberare i Reftele som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Reftele kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Reftele som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Reftele

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Reftele som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Reftele.

Salong Saxett
Storg. 41
330 21 Reftele


Frisyrstugan
Rönneljung 2
330 21 Reftele


Salong Annie
Järnvägsg. 32
330 21 Reftele


Salong Inger
Hagag. 2
330 21 Reftele

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Reftele

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Reftele

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Reftele

I Reftele finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Reftele:

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Reftele om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Reftele.

I Reftele finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Reftele rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.