Barberare i Hillerstorp

Annons:

Barberare i Hillerstorp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hillerstorp. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hillerstorp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hillerstorp. För att veta vilken av de olika barberare i Hillerstorp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hillerstorp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hillerstorp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hillerstorp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hillerstorp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hillerstorp.

Salong Saxen
Ågatan 8
330 33 Hillerstorp


Rose-Maries Klipp-Salong
Björsg. 6
330 33 Hillerstorp


A-Salongen
Björsg. 8
330 33 Hillerstorp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hillerstorp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hillerstorp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hillerstorp

I Hillerstorp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hillerstorp:

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hillerstorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hillerstorp.

I Hillerstorp finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hillerstorp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.