Barberare i Hestra

Annons:

Barberare i Hestra - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hestra. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hestra när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hestra. För att veta vilken av de olika barberare i Hestra som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hestra kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hestra som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hestra

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hestra som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hestra.

Pias Hårmakeri
Myrmalmsg. 2
330 27 Hestra


Wojcik, Klaudia Bozena
Sunnang. 8
330 27 Hestra


Salong Hestra
Mog. 10
330 27 Hestra

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hestra

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hestra

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hestra

I Hestra finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hestra:

Hestra är en tätort i Gislaveds kommun, kyrkby i Norra Hestra socken i Jönköpings län. De dominerande företagen är Isaberg Rapid AB, VIDA Hestra AB, Key IT-Partner AB och Hestra Inredningar. Nämnas bör också Hestra Handsken som med sin offensiva marknadsföring sätter Hestra på kartan med hjälp av den alpina kändisen Anja Pärson mfl.

Yta: 187,19 hektar
Invånarantal: 1306, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hestra om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hestra.

I Hestra finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hestra rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.