Barberare i Gislaved

Annons:

Barberare i Gislaved - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Gislaved. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Gislaved när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Gislaved. För att veta vilken av de olika barberare i Gislaved som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Gislaved kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Gislaved som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Gislaved

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Gislaved som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Gislaved.

Sandras Frizza
Österlidsg. 16
332 33 GISLAVEDAltsaxen i Gislaved AB
Regeringsg. 19


HAX Technologies AB
Åbjörnsg. 5
332 36 Gislaved


I M Frisör
Västerg. 1
332 32 GislavedBergs Bygg & Hår AB
Smedgränd


Ulla-Britts Damfrisering
Lundav. 11
332 31 GISLAVED


Salong Estetica
Ekg. 15
332 33 GISLAVED


Salong Carola
Målarg. 6
332 31 GISLAVED


Cityfrisören
Söderg. 30
332 30 Gislaved


Ann-Britts Klipphörna
Gröna v. 25
332 33 GISLAVED

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Gislaved

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Gislaved

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Gislaved

I Gislaved finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Gislaved:

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Gislaved om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Gislaved.

I Gislaved finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Gislaved rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jönköping.