Barberare i Offerdal

Annons:

Barberare i Offerdal - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Offerdal. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Offerdal när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Offerdal. För att veta vilken av de olika barberare i Offerdal som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Offerdal kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Offerdal som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Offerdal

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Offerdal som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Offerdal.

Fia frisör
Rönnöfors 401
830 51 Offerdal


Guns Damfrisering
Kaxås 235
830 51 Offerdal


Salong Meg Offerdal AB
Centralv. 10
830 51 Offerdal

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Offerdal

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Offerdal

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Offerdal

I Offerdal finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Offerdal:

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Offerdal om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Offerdal.

I Offerdal finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Offerdal rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.