Barberare i Krokom

Annons:

Barberare i Krokom - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Krokom. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Krokom när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Krokom. För att veta vilken av de olika barberare i Krokom som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Krokom kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Krokom som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Krokom

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Krokom som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Krokom.

Studio Hn I Jämtland AB
Offerdalsv. 3
835 32 KrokomSalong Familjeklippet
Aspåsv


Christina & Inger Klippare
Genv. 1
835 31 KROKOM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Krokom

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Krokom

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Krokom

I Krokom finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Krokom:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Krokom om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Krokom.

I Krokom finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Krokom rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.