Barberare i Hammerdal

Annons:

Barberare i Hammerdal - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hammerdal. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hammerdal när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hammerdal. För att veta vilken av de olika barberare i Hammerdal som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hammerdal kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hammerdal som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hammerdal

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hammerdal som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hammerdal.

Zalongen
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL


Håkansson, Gertrud Madeleine
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Hårfager
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Salong Utrikes
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL


Salong Helskön
Storg. 40 C
830 70 HAMMERDAL


Håkans Herrfrisering
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hammerdal

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hammerdal

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hammerdal

I Hammerdal finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hammerdal:

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hammerdal om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hammerdal.

I Hammerdal finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hammerdal rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.