Barberare i Häggenås

Annons:

Barberare i Häggenås - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Häggenås. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Häggenås när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Häggenås. För att veta vilken av de olika barberare i Häggenås som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Häggenås kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Häggenås som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Häggenås

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Häggenås som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Häggenås.

Hår Smedjan
Strömsundsv. 9 B
836 93 Häggenås

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Häggenås

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Häggenås

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Häggenås

I Häggenås finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Häggenås:

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånarantal: 320, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Häggenås om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Häggenås.

I Häggenås finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Häggenås rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Jämtland.